Persoonlijke demo

Ons verhaal: Samen financiële

markten vereenvoudigen.

Alloq office
01Onze missie

We willen institutioneel vermogensbeheer effecienter en effectiever maken. De eerste stap is het digitaliseren en automatiseren van bestaande processen, om vervolgens deze processen te verbeteren. Samen met onze klanten zetten we ons in voor een proces waar we volledig op kunnen vertrouwen. Met volle overtuiging maken we de techniek die daarvoor nodig is.

02oplossingen op maat

Ons verhaal – Met Alloq willen we de het verschil maken voor de investeringsindustrie, samen met de industrie. Samen met onze strategische partner KPMG kunnen we bedrijven helpen om de juiste oplossing te bieden met kennis van zaken.

Samen met PGGM hebben we de eerste module van Alloq weten te ontwikkelen en doeltreffend in te zetten. Door de kennis te bundelen van eindgebruikers en ons ontwikkelteam komen we samen tot mooie werkende resultaten. Door samen op te trekken bij het ontwikkeltraject weten we de juiste waarde voor PGGM te creeeren en geven zij ons het inzicht in de juiste richting.

“Alloq vult een lacune in het IT landschap wat institutionele beleggers de mogelijkheid geeft kritieke bedrijfsprocessen robuuster in te richten.”

Jeroen Ruepert, Partner Advisory, Asset Management & Pensions (KPMG)

03Aanpak

Domain Driven Design

Met het team achter Alloq zijn we op de eerste plek bezig om processen robuust en gecontroleerd aan te bieden. Daar is een bepaalde mate van innovatie voor nodig. De innovatieve aanpak om een engine te creeren die we samen met de klant toepasbaar maken is een unieke fit.

We hebben de kennis van de markt en eindgebruikers stellen we voorop. Dan kijken we vervolgens naar hoe we dat technisch robuust kunnen bouwen. Met deze mindset komen we dus tot processen die gefundeerd en gewaarborgd zijn, en voor de klant precies passen.

03team

Ondersteund door de operationele en technische hulp van 45 andere collega’s bij VI Company

04Partners

Ons verhaal – We doen het niet alleen

Om goede resultaten te leveren en continue te blijven leren hebben we een aantal belangrijke partners om ons heen. Samen verzetten we bergen en komen we verder dan alleen. Lijkt het je interessant om met ons mee te denken en te zien wat we samen kunnen bereiken? Neem dan contact op.

We zijn trots op onze huidige partners die ons zo ver hebben gebracht.

 

  • Official Gold Microsoft Partner

  • IA Fintech Member

  • KPMG strategic partner