Ons verhaal: Samen de financiële

markten vereenvoudigen.

alloq team
01Onze missie

Het is onze missie om institutioneel vermogensbeheer efficiënter en effectiever te maken. De eerste stap is het digitaliseren, automatiseren en verbeteren van bestaande processen. Samen met onze klanten bouwen we een softwareoplossing waarin we volledig vertrouwen, en vieren we gezamenlijk de behaalde successen.

 

 

02oplossingen op maat

Met Alloq willen we, samen met de industrie, het verschil voor de investeringsindustrie maken. Samen met onze strategische partner KPMG helpen wij bedrijven met de juiste oplossing. Met alle kennis van zaken.

Samen met PGGM hebben wij de eerste module van Alloq ontwikkeld en succesvol ingezet. Door onze kennis met die van de eindgebruiker te bundelen komen we gezamenlijk tot het perfecte resultaat. Door samen op te trekken bij het ontwikkelproject creëren wij de juiste waarde en krijgen wij inzichten in de juiste richting.

“Alloq vult een lacune in het IT landschap wat institutionele beleggers de mogelijkheid geeft kritieke bedrijfsprocessen robuuster in te richten.”

Jeroen Ruepert, Partner Advisory, Asset Management & Pensions (KPMG)

03Aanpak

Domain Driven Design

Met het Alloq team zijn we altijd bezig om onze systemen robuust en gecontroleerd aan te bieden. Innovatie kan hierbij niet ontbreken. Onze innovatieve aanpak om een engine te creëren en samen met de klant toepasbaar maken zorgt voor een unieke fit.

De eindgebruiker wordt staat voorop. Vervolgens kijken wij hoe we een robuuste maatwerkoplossing kunnen bouwen. Met deze mindset komen we tot de juiste oplossing die procesmatig gefundeerd en gewaarborgd zijn.

03team

Ondersteund door de operationele en technische hulp van 45 andere collega’s bij VI Company

04Partners

Ons verhaal – We doen het niet alleen

Om goede restultaten te leveren en te blijven leren hebben we een aantal belangrijke partners om ons heen.

We zijn trots op onze huidige partners die ons zo ver hebben gebracht.

 

  • Official Gold Microsoft Partner

  • IA Fintech Member

  • KPMG strategic partner