Meerdere modules om portefeuille managers weer te laten doen waar ze goed in zijn; portefeuilles managen.

Alloq is een krachtige softwareoplossing waarmee institutionele vermogensbeheerders de robuustheid, snelheid en nauwkeurigheid van frontoffice processen zoals herbalanceren, valutahedging en LDI kunnen verbeteren.

Onze softwareoplossing bestaat uit meerdere modules die volledige flexibel en customizable zijn. Door de geautomatiseerde benadering van Alloq kunnen alle gebruiker specifieke vereisten en klantmandaten worden ondersteund. Alloq is opgezet voor volledige straight-through-processing en biedt functies zoals validatie volgens het vier-ogen-principe en backtracing voor volledige auditlogs om transparantie, compliance en controleerbaarheid te verbeteren.

Asset Allocatie

De Asset Allocatie module ondersteunt het gehele allocatieproces voor zowel klantbeleggingsportefeuilles als multi-asset portefeuilles.

Met deze module kunnen gebruikers portefeuilles van klanten toewijzen met hun eigen regel set, wat de vrijheid biedt om innovatieve strategieën voor allocatiebeheer te creëren en te testen.

Alloq Asset Allocation

Valuta Hedging

De Valuta Hedging module biedt een optimale oplossing voor het beheren en controleren van valutarisico’s door real-time inzicht te geven in de huidige FX exposure, hedge posities en mismatch van alle portefeuilles.

De module stelt gebruikers in staat om eenvoudig huidige hedge posities te rapporteren en automatisch hedge transacties te genereren volgens de mandaten, benchmarks en aangepaste regelsets van hun klanten.

Alloq Currency Hedging

Balans Management

De Balans Management module geeft een uitgebreid inzicht in het Vereist Eigen Vermogen (VEV), balansrisico’s en dekkingsgraad van uw klanten.

De module biedt flexibele en aanpasbare berekeningsregels die, indien nodig, kunnen worden aangepast ter ondersteuning van elk type risicoberekening.

Alloq Balance Management

Benieuwd wat Alloq voor jou kan betekenen?

Probeer onze gratis demo of stel je vraag via [email protected] of +31 10 79 87 188

Begin met het verbeteren van uw processen en neem betere investeringsbeslissingen.

asset allocation alloq